Modaliteten för Västerlandets undergång

Skrämmande tankegångar men högst trolig utveckling i USA. De socialistiskt trogna i Sverige kommer att följa efter USA som trogna små undersåtar. SVT bidrar så gärna med Demokraternas agenda, Sverige är redan på väg mot totalitärt styre.

The Way of Reason

Självklart är USA nu socialistiskt. Vi vet inte ännu om det är en hård kommunistisk diktatur, vilket har antytts nyligen av flera ledande företrädare för det Demokratiska partiet, som bland annat vill fängsla och bestraffa den avgående presidenten, förbjuda all opposition i parlamentet och fängsla och bestraffa hela eller delar av den utgående regeringen och alla eller vissa av de politiska tjänstemännen, eller om det är ett slags socialdemokrati som den som har försatt Västeuropa i stagnation sedan Andra världskriget.

Några fria val kommer inte att anordnas i USA på mycket lång tid. Om Donald Trump grundar ett nytt parti fastnar detta, om det alls tillåts att existera annat än som en population i vissa koncentrationsläger, i Sverigedemokratsfällan.

Men även i det godartade senare fallet finns en avsevärd skillnad från hittillsvarande socialistiska elände: Vi i Europa hade under vår progressiva undergång USA som både försvarade oss och försåg oss med…

Visa originalinlägg 164 fler ord

Lämna en kommentar

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s