Ovum Phoenicis

Arv och miljö
En värld utan traditioner liknar inget…Åter igen finner jag en text som denna av största vikt (precis som Parisdeklarationen) då vi behöver tänka oss hur en kommande värld kan gestaltas. Jag är så innerligt trött på det vi ser omkring oss idag. Postmodernism, identitetspolitik, feminism, klimatfascism, islamism, ja det går att lista mycket mer, men stannar här tills vidare. Vi måste tänka i nya banor för att skapa en sund och mänsklig värld för kommande generationer. Detta är en bra början…

The Way of Reason

As the wildfire of global communism spreadsaround the globe and has already engulfed not only the European so-called Union, which happened long ago, but also, with the installation of aManchurian Candidate, the United States of America, many of us who still value life, truth, honesty and achievement wonder if, how and whena better regime can be created that we may survive. Beyond all recourse, the Old World burns to the ground. But we have already set our minds on a New One, which we are sure will eventually emerge out of the ashes.

But do we have to wait for the cinders to cool? As the World Economic Forum and the Chinese Communist Party step up their pace and accelerate their cancelation and deplatforming of honest humans, they are perhaps in their hubris helping to sow the seed of their successor. We have heard the story…

Visa originalinlägg 336 fler ord

Lämna en kommentar

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: